Pravila privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s tim i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Naziv i kontakt podaci voditelja obrade

Za obradu osobnih podataka koje upisujete prilikom ispunjavanja kontakt forme odgovornost snosi:

Trka na Prstenac

52207 Barban 1

Telefon: +385(0)52/567-635

e-mail: info@trkanaprstenac.hr

Kao posjetitelj naše internet stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Svrhe i pravna osnova obrade podataka

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit poslan putem kontakt forme. Podatke upotrebljavamo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe..

Obrada se izvodi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i hrvatskim zakonima i propisima.

Vaše osobne podatke pohranjujemo u našoj centralnoj bazi kada postavite neki upit ili zatražite ponudu. Ovisno o vrsti upita, radi se o sljedećim podacima:

• Ime i prezime

• Adresa e-pošte

• Kontakt broj

Podaci su dostupni samo onim djelatnicima kojima su nužni za odgovaranje na upit.

Svi navedeni podaci prikupljaju se kao nužni te bez njih nije moguće slanje upita.

Vezano za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, osiguravamo Vam sljedeća prava:

• Pravo na pristup

• Pravo na ispravak

• Pravo na brisanje („pravo na zaborav”)

• Pravo na ograničenje obrade

• Pravo na prenosivost podataka

• Prava na prigovor

Pravo na prigovor

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. Ako uložite takav prigovor

Izjava o kolačićima na navedena niže u nastavku je sastavni dio ove Izjave o zaštiti podataka.

Ova izjava o zaštiti podataka može se povremeno mijenjati kako bismo je uskladili sa stvarnim stanjem i zakonskim propisima. U slučaju značajnijih izmjena, poduzet ćemo odgovarajuće mjere da Vas pravovremeno i na primjeren način obavijestimo o svim takvim dopunama i izmjenama.